Heippa pitkästä aikaa!

Raskaus vie voiton keväällä ja kirjoittelu jäi. Sairastuin raskausdiabetekseen ja se pisti väsyttämään ihan valtavasti kunnes saatiin verensokerit kohdilleen. Sappikivetkin keksivät alkaa oireilemaan raskauden aikana. Perheeseemme syntyi 6.6. "pieni" pojan pallero, 4810 g ja 56 cm. Nyt pikku miehellä ikää jo reilut 4 kk ja elämä sujuu mallikkaasti. Synnytys ei mennyt niin kuin elokuvissa. Pojan iso koko aiheutti ongelmia ja lasten tehon kautta lähti pikku miehen elämä käytiin mutta lopulta kaikki onneksi kuitenkin hyvin.

Kutimet mulla oli synnärillä mukana mutta sen jälkeen olikin 3 kk tauko tuossa käsitöiden teossa. Nyt olen sit taas kaivanut puikot ja langat kaapista....villasukkia, lapasia ja pipoja on tullut tehtyä talvea varten ukille ja mummille, kummipojalle, omalle lapsikatraalle ja itselle. Rakkaalle ystävälle olen juuri saanut virkattua lakin ja vielä pitäs villasukat tehdä niin voin laittaa synttärilahjapaketin postiin. Lisää pipoja on tilattu tyttären toimesta ja isännälle pitäs sukat kutoa. Ihania lankoja taas kaupoissa pilvin pimein.

Sappirakko otti ja tulehtui tuossa elokuulla ja se poistettiin syyskuun puolivälin tienoissa. Nyt olen siis yhtä sisäelintä köyhempi mutta elämänlaatu on sen jälkeen huomattavasti kohentunut. Vielä kun tämä syysflunssa tästä hellittää niin elämä olis taas mallillaan.

Yritän kirjoitella tännä nyt taas aktiivisemmin ja laittaa myös kuvia tuotoksistani.

Hyvää syksyä kaikille!