Hyvää alkanutta vuotta vaan kaikille. Pitkä hiljaisuus on ollut täällä mutta syystä. On tuo maha-asukas vienyt mehut aika vähiin. Mutta nyt on ollut vähän parempi vointi kun tuo jatkuva paha olo viimein loppui tuossa joulun aikaan kun olin pari viikkoa lomalla ja nukuin käsittämättömän pitkiä yöunia.

Käsityörintamallakin olen herännyt taas eloon, pitkään oli aika hiljaista kun ei vain kerta kaikkiaan jaksanut tehdä eikä innostua oikein mistään. Olen kutonut itselleni lapaset, pipon ja kauluhuivin novita 7 veljestä langasta. Nappaan niistä kuvat ja laitan tänne.

Sit en enää jaksa edes muistaa milloin aloitin miehelle sellaista villapaitaa valmiiksi raidoitetusta langasta...sain sen tuossa aikanaan siihen malliin valmiiksi että hihoista puuttui ehkä 5-8 cm ja sit kasaan, kaula-aukon teko ja valmis paita. Viime viikonloppuna sit urakoin hihat valmiiksi, kasasin paidan ja tein tuon kaula-aukon. Yritän napata siitäkin kuvan.

Raskausviikoilla 19+ ollaan ja tänään kävimme rakenneultrassa katsomassa miten pieni ihmisen alku voi ja on kehittynyt. Kovastihan tuo oli kasvanut ja kaikki näytti olevan hyvin. Melkoinen sätkyttelijä ja voltin heittäjä näytti olevan. Sukupuolta ei kysytty, näkeehän tuon sitten kun syntyy...jotain jännää loppuun asti. Kenenltäkään ei ole sukupuolta kysytty niin ei sit haluttu nytkään kysyä. Kumpainen vain on tervetullut, pääasia että olisi terve.

Kaapissa odottaa neiti 3,5 v villapaitaan ja pipoon langat ja sit vauvan nuttuun langat. Mulla on vain rinnat turvonnu tai kasvanu, ihan miten vaan jo nyt alku vaiheessa aika tavalla ja mulla kipeytyy hartiat todella helposti. Kauratyyny on maailman paras keksintö. Sain mieheltäni sellaisen joululahjaksi ja sillä olen lämmittänyt kipeytyneitä lihaksia niska-hartia seudulla ja se auttaa. Kun ei voi mitään lääkkeitä juurikaan tuohon vaivaan ottaa, mobilatkin oli kiellettyjen listalla ja lihasrelaksantit on pois suljettuja. Mutta onneksi siis kauratyyny on auttanut.

Josko tuossa illalla olis aikaa että kerkeäisin ottaa kuvat noista tekeleistä ja lisätä niitä tänne.

Ja piti tulla ihan lisäämään kun muistin että tein virkkaamalla tarhantädeille (5 kpl) enkeleitä joululahjaksi. Lanka tais olla Novita Wool valkoisena ja koukun kokoa en nyt muista. Ohje on Liinamaijan sivuilta http://www.liinamaija.vuodatus.net/