Kiirettä pitelee...töissä suorastaan kaaos...nytkään ei olis tähän aikaa mutta päätin että muutama minuutti sinne tai tänne. Illatkin on olleet melkoista menoa ja meininkiä. Onneksi on viikonloppu edessä ja saa vähän vetää henkeä. Ma iltana olin päiväkodilla vanhempain illassa ja pikkulikka isoimman isosiskon kanssa kotona. Opiskelija on kotona kun heillä on viikon syysloma. Mukavaa kun tuli kotiin. Äiteellä olikin jo vähän ikävä ;-)

Hiisi, mitähän olen tehnyt tiistai iltana...ei mitään muistikuvaa. Mutta keskiviikkona kävin viemässä poitsun yöjunaan, lähti pohjoiseen syyslomaksi ukin kanssa kalastamaan. Vähän ensin emmin tuota lähtemistä kun on lähdössä ens kuussa kahdeksi viikoksi isänsä kans Thaimaahan mutta sinne tuo nyt kuiten lähti ja ukki ja mummi olivat mielissään kun poika sinne tuleepi heidän ilokseen.

Eilen illalla oltiin työporukan kans ulkona syömässä ja inprovisaatioteatterissa elikkä Stella Polariksen ja Häpeämättömien esitystä katsomassa. Oli hauska esitys....en ole ennen käynyt livenä katsomassa tuollaista improvisaatioesitystä mutta oli ihan nasta juttu!

Kutimet on pysyneet koko viikon hyllyllä...ei vaan ole iltaisin ollut enää virtaa tehdä mitään kun kotiin on päässyt...ikävä miestäkin vaivaa...ja tää kuvotus syö hermoja...hiisi miten ihmisen hajuaisti herää taas henkiin kun on raskaana....meikä haistaa kaikkea sellaista mitä ei ennen raskautta kyllä haistanut...ja sit ne halut etoo...mutta en valita. Itse olen tätä halunnut ja nyt tää alku vaihe on kestettävä. Tekis mieli varata yksityiselle aika ja mennä kurkistamaan ultran kautta että onhan sisälläni oikeasti joku...mutta pitää nyt odotella tuo mies tuolta reissusta kotiin ja katsotaan sit että josko mentäs vaikka yhdessä kurkkaamaan onko siellä joku...tai kyllä mie tietty uskon että sisälläni tuo joku kasvaa mutta että hänellä olis vielä kaikki hyvinkin...