Töissä on niin kiirus nykyään ettei kerkeä kirjoitella tänne mitään. Ja viikonloppuna oli sen verran ohjelmaa ettei kotona tullut mentyä koneelle...tai no eilen olis ollut kyllä aikaa mutta jotenkin ihan veto pois.

Perjantaina oltiin pikku likan kans Jumbossa shoppailemassa ja unohdin autuaasti että on Stokkan hullut päivät...siellähän oli väkeä kuin pipoa...joten Stokkalla käytiin vain pyörähtämässä mutta väen paljous alkoi ahdistaa sen verran että piti pienen kans päästä pois. Löydettiin kuiten neiti 12v talvitakki -70 % alesta....ja kalsareitakin ostin neidille kun on kasvanut kesän aikana kovasti pituutta...on vanhat kalsarit jääneet kovin lyhyiksi. Ja meinasin lentää pepulleni kun neiti 12 v tuli kertomaan lauantaina että haluu talvikengät mitkä maksa VAAN 120 euroa! Siis VAAN! Musta se ei kyllä ole mikään vaan...Tulihan tuota sit ostettua vielä pikku neidille keittiöön leikkiruokaa ja domini peli ja sit vielä sellaiset mangneettikirjaimet. Onkin sit eilinen eli sunnuntai päivä oltu retkellä ja syöty ja ollaan leikitty kauppaa...olen ostanut ruokia...olikin hyvä ostos tuo leikkiruokapaketti kun neiti niin kovin innostui noista leikeistä.

Lauantain mie istuinkin melkein autossa. Aamupäivällä käytiin pikku likan kanssa minilattareissa tanssimanssa ja tanssitunnin jälkeen kävin hakemassa anopille Savon reissua varten tavarat...meni siskolleen Helsinkiin torstaina ja olivat nyt päättäneet lähteä sukuloimaan...hyvä niin...tulee vähän vaihtelua. Isännän vein lentokentälle kolmeksi ja samalla sit nakkasin anopille ne reissukamat. Sit kävin pika pikaa kotona vaihtamassa tuulipuvun päälle, koiran takakonttiin ja ei kun mökille tyhjentämään vesipumppua ettei se jäädy kun on yöpakkasia. Työkaluja etsin varmaan puoli tuntia ja tuskailin että kaikki on vissiin kotona kun siellä on rakennettu viimeiset 2 vuotta...löysin sit siitä vesipumpun vierestä työkalupakin ja sieltä sopivan työkalun jolla sain sen mutterin auki mistä vedetkin sit pääsi pihalle. Tuli istuttua siis autossa sekä ajallisesti että kilometrimäärinä aika paljon...

Eilinen päivä menikin sit vain olla möllötellessä...no toki leikin likan kans ja laitoin ruokaa ja tein 12 vuotiaalle vaaleanpunaisesta teddystä säärystimet ja lapaset. Ja kerkesin vielä aloittaa itselle "pitsi" villasukkaa...meikä kutoo kaikille muille ja itsellä ei oo villasukkia olemassakaan. Eilen oli jotenkin koko päivän huono olo...harmittaa kun tein ruokaakin enkä sit oikein pystynyt sitä syömään...keitin perunat, paistoin uunissa lohta ja tein valkokastikkeen jonne laitoin kanamunaa sekaan....tuo kastike on hyvää kalan kans vaan eipä tuota montaa haarukallista uponnut kun alkoi oksettaa...Jotenkin oli myös kurja olo kun mies on siellä reissussa...Vaan kyllä me nyt se pari viikkoa täällä pärjätään...

Harmittaa kun en muistanut ottaa kuvia noista tekeleistä...likka otti ne tietty heti käyttöön ja saapi nähdä onko ne enää tänään siinä kunnossa että niitä kehtaa kuvata. Ai niin, olen kutonut pari baskeria, toisesta tuli anopille liian pieni ja se meni 12 v käyttöön ja sit tein toisen samanalaisen mut isommilla puikoilla ja siitä tuli hyvä. Vein valmiin baskerin perjantai iltana anopille. Siitä en taida enää kuvaa saada mutta jos tuosta likan baskaerista otan...Isäntä oli muuten löytänyt meidän oman kameran laturin...ette kyllä ikinä arvaa mistä...työkalupakistaan...olispa kiva tietää miten se on sinne joutunut! Nyt pääsee taas ottamaan omalla kameralla kuvia.