Olen ollut torstaista asti kuumisen pikkuneidin kanssa kotona. Kuumetta tällä hetkellä 39,4 astetta vaan vielä riittää virtaa...kyllä lapset on ihmeellisiä. Itse makaisin varmaan aivan kuolleena sängyssä jos olis noin kova kuume. Likalla on oireina siis tuo kuume ja sit ääni on painuksissa ja nukkuessa menee tukkoisen kuuloiseksi...hengitys rohisee...pitää tässä tuota kuumetta seurailla ja harkita josko mennään käymään lääkärissä...14 poikakin tuli eilen kesken päivää koulusta kotiin kun oli kuume noussut. Mikä lie kuumepiikki hänellä kun tänään ei ole ollut kuumetta.

Kävin sienimetsässä tuossa puolen päivän jälkeen, vahnin tytär katsoi kuumeista pikku siskoaan sen aikaa...isäntä on töissä. Löysin jonkin verran suppilovahveroita. Olipa ihana ilma käydä metsässä vähän kävelemässä ja hyvää se teki muutenkin kun olen tosiaan torstaista asti ollut kuumeisen neidin kanssa neljän seinän sisällä.

Isännän villapaidassa on tapahtunut sen verran edistystä että etukappale on valmis ja hihat on puolivälissä tuloissa...kudon molemmat hihat yhtä aikaa. Kohta pääsee sit tekemään jotain muita töitä. Kirjoittelin tuonne aiemmin etten muista mitä mulla oli tarkoitus tehdä harmaasta seiskaveikasta mutta sit muistinkin että teen niistä isännälle kynsikkäät. Ja ostin itselle myös vaalean ruskeaa seiskaveikkaa...teen niistä itselleni villasukat. Alko tässä muuan ilta sitten naurattaa että meikä se kutoo sukkia muille muttei itselleen...mulla ei oikeasti ole yksiäkään villasukkia tällä hetkellä. Pitäs vaan sit päättää että mitä sitä aloittais seuraavaksi...että missä järjestyksessä noita lankoja alkais kuluttaa tuolta varastosta.

Mutta nyt tuo likka alkaa olla niin pehmeässä kunnossa että taidan ottaa hänet syliin ja kokeilla josko saisin nukahtamaan toviksi aikaa...meni kuin koira kiepille tuohon nojatuoliin...jahas, ja taas ollaan pystyssä. No, joka tapauksessa yritän saada hänet hetkeksi aikaa unten maille, jos vaikka kuume laskis.

Raskaudesta sen verran että paha olo ei ole ollut nyt jatkuvaa kun olen ollut tässä kotosalla...eikä ole närästänytkään sen jälkeen kun söin manteleita...työkaveri vinakkas että mantelit auttaa närästykseen...ja täytyy todeta että ne tais oikeesti auttaa...välillä tulee itselle epäuskoinen olo etten olekaan raskaana kun on niin hyvä olo...vaan hyvähän se on jos ei tuota pahoinvointia olis kamalasti...siitäkin on yhden lapsen kohdalta sellainen kokemus ettei moneen kuukauteen pysynyt mikään sisällä 5 minsaa kauemmin kun jotain söi...aivan sama mitä söi...sit se yks kaks loppu kuin seinä mutta sitä kesti 5 kk. Pitänee mennä käymään gynellä ultrassa jos oikein epäilys alkaa itseä kalvaa...aika varhaisessa vaiheessa kai ne sillä jo näkee onko siellä ketään...