Nyt se sit alkaa, tämä aamupahoinvointi oikein toden teolla...tähän asti on ollut vain sellainen etova olo lähes koko ajan, nyt mulla on aamuisin todella huono olo ja närästää ihan älyttömästi...tuntuu että oksennus nousee tuonne kurkunpäähän ja korventaa siellä...Mutta en valita, olen niin kovin halunnut vielä yhden lapsen ja nyt kun se on kasvamassa niin kaiken kestän mikä eteen tulee.

Sain siirrettyä lisää kuvia, lisäilen niitä tänne. Eilen illalla olin koulun vanhempain illassa ja sen jälkeen oli pakko mennä apteekkiin ostamaan närästyslääkettä kun niin kovin korvensi. Vaan eipä sitä tässä tilassa uskalla mitä tahansa lääkkeitä ostaakaan. Terveysneuvonnasta pyysivät kysymään farmaseutilta mitä närästyslääkettä voi raskauden alkuvaiheessa ottaa. Pitänee mennä lääkäriin tän vaivan kanssa jos ei yhtään helpota. Ei huvita syödäkään mitään kun kaikki närästää.

Tässä vähän lisää tehtyjä töitä:

952715.jpg

Tämä on se neule minkä kudoin ihan intona ja tää on ihan jättisuuri...ja on sen verran painavaa tuo lanka että kun sen laittaa päälle niin venyy vielä entisestään...kaula-aukostakin tuli ihan valtava vaikka tein sen juuri ohjeen mukaan. Purkuun menee ja pitää kutoa pienempi koko. Ja arvaa harmittiko?! Lanka Novita Malibu, pyöröpuikko nro 5. Kyllä tuo kuvio itse asiassa näyttää samalta kuin tuossa lehdessä olleessa kuvassakin mutta tässä mun ottamassa kuvassa kuvio näyttää ei miltään...Pitäs siis näyttää tältä:

daeae0c73f78d3ae2b13080c5f39ccbf_1173352

952720.jpg

Tässä myös vähän parempi kuva rakkalle miehelleni tekemistä villasukista...kännyllä otettu kuva oli surkea. Seiskaveikka lanka ja 4 puikot.

952779.jpg

Tein opiskelijalle melkein tän väriset tällaiset sukat, kuva lehdestä kun sukat ovat pysyneet visusti asuntolassa ja niitä sukista otettuja kuvia en ole opiskelijan kamerasta saanut purettua. Lanka seiskaveikka, puikot 4. Ajattelin tehdä itsellekin tällaiset "pitsi"villasukat...Lehdessä oli samaan malliin ohje myös baskerille, lapasille ja kaulahuiville sekä villatakillekin...tää ohjelehti oli syksy 2007 Novitan välissä jossa kaikki ohjeet olivat seiskaveikka langoille.

952783.jpg

Viime talvena tuli tehtyä Novita teddystä tällainen pipo ja kaulahuivin kokeilu. Tuo kaulahuivi kiertyy silleen mukavasti. Mulla on tuollainen pipo myös oranssista teddystä tehtynä kun mulla on Haltin oranssi laskettelutakki.

Ja sit lankavarastoa vähän...en ottanut kuvia mistään vajaista keristä, niitä riittää vaikka millä mitalla mutta jotain täysiä keriä on vielä odottamassa kutomista...

949730.jpg

Näistä Novita Teddyistä tulee sormikkaan 12 vuotiaalle.

949734.jpg

Ja näistä Novita Isoveli Coloreista tulee samanlainen villapaita ja pipo 3 vuotiaalle neidille kuin mitä näiltä sivuilta löytyy kuvattunakin sinisenä ja ruskeana.

952764.jpg

Ja tästä Novita Wool lagasta olis tarkoitus tehdä nuttu ja sukat serkun vauvalle.

952782.jpg

Ja näistä tulee varmaan ensi kesänä taas kesäpipoja...

Jummi jammi, kello on 23:17 ja meikä istuu vielä töissä. On ollut oikea painajaispäivä ja pitkäkin sellainen...liekö tuota pitäs huomenna vapaapäivän tai ainakin tulen myöhemmin töihin. Pitää saada levätä. Kyllä tuntuu että on päivän vaan istunut tässä putken päässä töitä tehden...lievästi sanottuna kaaos päivä sillä harvoin joudun olemaan ylitöissä.