Tässä muutama surkea kuva aikaansaannoksistani...otin ne kamarekännykällä...ja lisään tänne sit parempia kuvia kun saan ne tyttären kamerasta tänne siirrettyä.

Elikkä olen pari vuotta sitten kutonut kuopukselle tällaisen bonchon...en muista lankaa enkä ohjelehden nimeä...lisään ne tänne jahka saan läppärin kotiin ja pääsen kotoa käsin nettiin...läppäri tällä hetkellä opiskelijalla kun hänen oma läppäri meni huoltoon.

935638.jpg

Kuvan laatu varsin surkea...lakkiakin tähän olen ollut tekemässä...se on kavennuksia vaille valmis, jospa sais tänä syksynä tehtyä loppuun.

935639.jpg

Isännälle tein tällaiset ihan tavalliset villasukat seiska veikka langasta, värinä ihana farkun sininen ja sit tuo raitalanka vaalean sininen. Murkkupoitsulle tein samanlaiset sukat, pari numeroa pienemmät ja värit toisin päin elikkä sukan pääväri vaalean sininen ja raidat tuota farkun sinistä.

935641.jpg

Tässä valmis sukka jonka tein siis kuopuksella lilasta ja vaalean rusehtavasta seiska veikka langasta. Tähän sukkaan pitäs vielä virkata sellasisia palloja mutta jätän tekemättä, ehkä mukavammat kengissä ilman niitä palleroita...tämä ohje on jostain todella vanhasta novita lehdestä...mulla on muutamia tallessa...mulla on joskus 90 luvun alussa ollut ensimmäinen tod. kova kutomisvimma ja nyt kolmisen vuotta sitten se syttyi uudestaa.

Tästä sukasta on sit tällainen päältä päin otettu kuvakin missä tuo kuvio näkyy paremmin...vaikka kuvan laatu on kyllä heikko...

935642.jpg

Pysyin jopa eilen illalla hereillä 11 asti ja sain toisenkin sukan valmiiksi ja kerkesin vielä isännän villapaitaa kutoa jonkin verran...

Epäilykseni taitaa osoittautua todeksi ilman mitään testejä...KÄÄK! Taidan olla raskaana...menkat olis pitäny alkaa tänään eikä mitään kuulu...mulla on etova olo ja tämä väsymystila, rinnat on pinkeät...hyvin muistissa vielä kuopuksen alkuraskauden ajoilta tuo väsymystila...

Kyseessä ei ole mikään yllätysraskaus...olen ihmetellyt kun lehdissä lukee että sille ja sille julkikselle on tulossa yllätysvauva tai sille ja sille syntyi yllätysvauva...miten kellekään aikuiselle ihmiselle voi syntyä yllätysvauva? Kyllä kai kaikki aikuiset tietää että kun ilman ehkäisyä harrastaa seksiä niin tuloksena voi olla nyytti. Meillä tämä on sillä tavalla suunniteltu juttu että tästä puhuttiin kesälomalla ja sit tulee jos on tullakseen...yrittämällä ei ole yritetty...pitää tässä viikonloppuun kärvistellä ja jos ei menkkoja kuulu niin kai tämä sit pitää todentaa apteekin testillä jotta uskoo itsekin sen varmaksi.