Olen saanut kudottua kalavillatakin osat valmiiksi mutta kasaaminen ja viimeistely jäävät odottamaan että saan kummipojalle aloittamani villapaidan valmiiksi. Pitäisi saada elokuun alussa postiin että kerkeää sankarille elokuun 7. päiväksi pohjoiseen. No, paita valmistuu 7 veljeksen isoveljestä ja puikolla 5 niin jälkeä syntyy aika nopeasti. Meille tuli eilen vieraita pohjoisesta ja taitaapi tässä tämä loppu viikko mennä sit heidän kanssa puuhastellessa mutta ehkä sitä jossain välissä ehtii kutoakin...olis vähän pakkokin että saisin paidan valmiiksi ennen syntymäpäivää. Ja on se niin ihanaa kun kaverit tulee kotikonnuilta käymään!

765765.jpg

Olen siis pikku piiperolle kutonut tuon valkoisen villatakin ja laitan valmiista tekeleestä kuvan tänne jahka saan sen kasaan. Villatakki on tehty Novitan Marine langasta, menekki 400 g, puikot 3 ja 3 1/2.

Muistin juuri että olen myös virkannut tällaisen kokonaisuuden neidin vauvanukelle:

765767.jpg

Kantokassi on virkattu kaksinkertaisella Novita Palma + Novita Samos langalla. Peitto ja tyyny on virkattu kaksinkertaisella Novita Palmalla ja valkoiset reunukset on virkattu Novita Samoksella. Novita Palmaa meni 300g ja Samosta 200g. Koukkuna 8 koukku ja viimeistelyyn 6 koukku.